Zuhanykabin 4 (1+1 fix, fixről nyíló ajtó)akciós áron KOSÁRBA!43 200 Ft + Áfa
Zuhanyajtó (dupla szárnyú)
Kategória:
Zuhanyajtó
Akciós:
Igen
Jelenleg rendelhető:
Igen
Ára: 47 200 Ft + Áfa /m2
Személyre szabott ár: 0 Ft + Áfa
× cm

 

Termék leírás:

 Az alap árba bele tartozik:

 

8 mm edzett víztiszta biztonsági üveg, az ön egyedi elképzeléséhez és méretre igazítva, körbe polírozott élcsiszolással, szerelvényekhez szükséges furatokkal és kivágásokkal. A szerelvények (4db fali-pánt,2db kétoldaú fogantyú) rozsdamentes szál-csiszolt vagy fényes króm felületűek. A zuhany ajtók vizzárását akril és mágnesprofil biztosítja. A felsorolt tételek a szükséges megmunkálásokat tartalmazzák. A felhasználandó anyagok a Magyarországon meghatározott szabványok szerint kerülnek gyártásra és beépítésre.

 

Szerelés:

 

Cégünk által szerelve, amelyre minimum 3 munkanappal a feladat elvégzése előtt, előre egyeztetett időpontban kerül sor. Megrendelés esetén a megrendelő köteles a kivitelezés helyszínét megfelelő módon a szereléshez szükséges áramvételi forrással biztosítani, afogadó szerkezet ill. a rögzítési pontok biztosítása a megrendelő feladata. A szereléshez szükséges egyéb segédanyagok biztosítása a mi feladatunk.

 

A terméket kérheti:

  • kiszállítva
  • beépítve
  • kérhet előzetes felmérést

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Zuhanykabin, kádparaván, egyedi méretben elsőként a gyártótól.


Nyitvatartásunk:
Hétfőtől péntekig 9 - 17


Telefon:

+36 (20) 966-97-55
+06 (1) 787-0504


Budapest 1132, Visegrádi utca 43-45.

Írjon nekünk!