Zuhanykabin 8akciós áron KOSÁRBA!42 350 Ft + Áfa
Zuhanykabin 1 (1 fix és falról nyíló ajtó)
Kategória:
Zuhanykabin
Akciós:
Igen
Jelenleg rendelhető:
Igen
Ára: 39 600 Ft + Áfa /m2
Személyre szabott ár: 0 Ft + Áfa
× cm

Termék leírás:

 

8 mm edzett biztonsági üveg, körbe polírozott élcsiszolással, szerelvényekhez szükséges furatokkal és kivágásokkal. A szerelvények (2db pánt, kétoldali fogantyú) rozsdamentes szál-csiszolt vagy fényes króm felületűek. A fal és a fixüveg találkozásánál kristályszilikonos tömítés biztosítja a tökéletes vízzárást, míg az ajtónál akril és mágnesprofil.  A felsorolt tételek a szükséges megmunkálásokat tartalmazzák. A felhasználandó anyagok a Magyarországon meghatározott szabványok szerint kerülnek gyártásra és beépítésre.

 

Szerelés:

 

A Dekorüveg Kft. által, amelyre minimum 3 munkanappal a feladat elvégzése előtt, előre egyeztetett időpontban kerül sor. Megrendelés esetén a megrendelő köteles a kivitelezés helyszínét megfelelő módon a szereléshez szükséges áramvételi forrással biztosítani, afogadó szerkezet ill. a rögzítési pontok biztosítása a megrendelő feladata. A szereléshez szükséges egyéb segédanyagok biztosítása a Dekorüveg Kft. feladata.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Zuhanykabin, kádparaván, egyedi méretben elsőként a gyártótól.


Nyitvatartásunk:
Hétfőtől péntekig 9 - 17


Telefon:

+36 (20) 966-97-55
+06 (1) 787-0504


Budapest 1132, Visegrádi utca 43-45.

Írjon nekünk!