Zuhanykabin 8akciós áron KOSÁRBA!42 350 Ft + Áfa
Tok nélküli üvegajtó
Kategória:
Üvegajtók
Akciós:
Igen
Jelenleg rendelhető:
Igen
Ára: 59 180 Ft + Áfa /m2
Személyre szabott ár: 0 Ft + Áfa
× cm

Termék leírás:

 

Az üvegajtót a meglévő vagy utólagosan kialakított falnyílásba talpas fali pántokkal(2db)lehet rögzíteni a falhoz. A szerelvények 0-90-180 fokban rögzítik az ajtót.Az ajtó nyitása lehet kilincses közép zárral vagy fogantyúval. 8 mm edzett víztiszta biztonsági üveg, körbe polírozott él csiszolással, szerelvényekhez szükséges furatokkal. A szerelvények 2db talpas fali pánt ,1db fogantyú rozsdamentes szál-csiszolt,alu-eloxált vagy fényes króm felületűek. -küldök képet, mi tartozik bele egy szett tokos üveg ajtóhoz

 

Szerelés:

 

Cégünk által szerelt, amelyre minimum 3 munkanappal a feladat elvégzése előtt, előre egyeztetett időpontban kerül sor. Megrendelés esetén a megrendelő köteles a kivitelezés helyszínét megfelelő módon a szereléshez szükséges áramvételi forrással biztosítani, afogadó szerkezet ill. a rögzítési pontok biztosítása a megrendelő feladata. A szereléshez szükséges egyéb segédanyagok biztosítása az Zuhanyvilág Kft. feladata.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Zuhanykabin, kádparaván, egyedi méretben elsőként a gyártótól.


Nyitvatartásunk:
Hétfőtől péntekig 9 - 17


Telefon:

+36 (20) 966-97-55
+06 (1) 787-0504


Budapest 1132, Visegrádi utca 43-45.

Írjon nekünk!