Kádparaván 1akciós áron KOSÁRBA!32 500 Ft + Áfa
Zuhanyajtó
Kategória:
Zuhanyajtó
Akciós:
Igen
Jelenleg rendelhető:
Igen
Ára: 39 200 Ft + Áfa /m2
Személyre szabott ár: 0 Ft + Áfa
× cm

Termék leírás:

 Az alap árba bele tartozik:

 

8 mm edzett biztonsági üveg, üvege lehet teljesen átlátszó float üveg, savmart vagy akár színes üveg is (bronz, szürke, zöld vagy kék színből), és készülhet savmaratott mintával, az ön egyedi elképzeléséhez és méretre igazítva, körbe polírozott élcsiszolással, szerelvényekhez szükséges furatokkal és kivágásokkal. A szerelvények (2db fali-pánt,1db kétoldalú fogantyú) rozsdamentes szál-csiszolt vagy fényes króm felületűek. A fal és az üveg között akril profil biztosítja a vízzárást. A felsorolt tételek a szükséges megmunkálásokat tartalmazzák. A felhasználandó anyagok a Magyarországon meghatározott szabványok szerint kerülnek gyártásra és beépítésre.

 

Szerelés:

 

Cégünk által szerelve, amelyre minimum 3 munkanappal a feladat elvégzése előtt, előre egyeztetett időpontban kerül sor. Megrendelés esetén a megrendelő köteles a kivitelezés helyszínét megfelelő módon a szereléshez szükséges áramvételi forrással biztosítani, afogadó szerkezet ill. a rögzítési pontok biztosítása a megrendelő feladata. A szereléshez szükséges egyéb segédanyagok biztosítása a mi feladatunk.

 

A terméket kérheti:

  • kiszállítva
  • beépítve
  • kérhet előzetes felmérést

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Zuhanykabin, kádparaván, egyedi méretben elsőként a gyártótól.


Nyitvatartásunk:
Hétfőtől péntekig 9 - 17


Telefon:

+36 (20) 966-97-55
+06 (1) 787-0504


Budapest 1132, Visegrádi utca 43-45.

Írjon nekünk!