Zuhanyfal 3akciós áron KOSÁRBA!31 400 Ft + Áfa
Zuhanyfal 1,Zuhany paraván
Kategória:
Zuhanyfal,zuhany paraván
Akciós:
Igen
Jelenleg rendelhető:
Igen
Ára: 31 700 Ft + Áfa /m2
Személyre szabott ár: 0 Ft + Áfa
× cm

Termék leírás:

 

8 mm edzett víztiszta biztonsági üveg, körbe polírozott élcsiszolással, szerelvényekhez szükséges furatokkal. A szerelvények rozsdamentes szálcsiszolt vagy fényes króm felületűek(3db fix megfogó szerelvény, és 60 cm szélesség felett felső merevítés). A burkolat és az üveg között kristályszilikonos tömítés biztosítja a tökéletes vízzárást. A felsorolt tételek a szükséges megmunkálásokat tartalmazzák. A felhasználandó anyagok a Magyarországon meghatározott szabványok szerint kerülnek gyártásra és beépítésre.

 

Szerelés:

 

A Dekorüveg Kft. által, amelyre minimum 3 munkanappal a feladat elvégzése előtt, előre egyeztetett időpontban kerül sor. Megrendelés esetén a megrendelő köteles a kivitelezés helyszínét megfelelő módon a szereléshez szükséges áramvételi forrással biztosítani, afogadó szerkezet ill. a rögzítési pontok biztosítása a megrendelő feladata. A szereléshez szükséges egyéb segédanyagok biztosítása a Dekorüveg Kft. feladata.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén. Zuhanykabin, kádparaván, egyedi méretben elsőként a gyártótól.


Nyitvatartásunk:
Hétfőtől péntekig 9 - 17


Telefon:

+36 (20) 966-97-55
+06 (1) 787-0504


Budapest 1132, Visegrádi utca 43-45.

Írjon nekünk!